Connect with us

Hír

Chandler Jones és Von Miller szerződése miatt gondolhatta meg magát Za’Darius Smith

Za’Darius Smith az előző hét elején állapodott meg szóban egy 4 éves, 35 millió dolláros szerződésről a Ravensszel, amit aztán később nem írt alá, így még mindig szabadügynök. A PFT utánajárt a dolognak: a forrásaik szerint Smith azért gondolta meg magát, mert időközben Chandler Jones és Von Miller sokkal nagyobb szerződést kapott.

Smith eredeti ravensös szerződése évi 8,75 millió dollárt ért, ami minden ösztönzővel együtt 12,5 millió dollárra nőhetett volna. Ehhez képest Jones és Miller is évi 17 millió dolláros kontraktust kapott (Miller papíron évi 20 millió dollárt kereshetne), ami a hírek szerint eléggé szíven ütötte Smith-t. A játékos ügynöke ezután új ajánlatot tett a Ravensnek, amit a csapat még elfogadhatónak tartott, amin felbátorodva Smithék a következő nap még drasztikusabb követelésekkel álltak elő, amire viszont már nemet mondott a Baltimore.

Amennyiben tényleg így történt, akkor elég nagy öngólt lőtt a játékos. Von Miller minden idők egyik legjobb pass rushere és épp most nyert bajnoki címet, míg Jones a 2010-es évek egyik legjobb edge játékosa, aki mindössze 2,5 évvel idősebb Smith-nél és mégis 63 sackkel többet szerzett nála karrierje során. Ráadásul egyikük sem egy sérülés miatt kihagyott szezon után keresett magának csapatot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!