Connect with us

Hír

Cole Beasley-t kivágta a Bills, elit cornert szerzett a Falcons

Ma is elég unalmas napunk van, Deshaun Watson megbénítja a piacot. Ennek ellenére azért történnek események, most két nagyobb volumenű lépésről számolunk be: a Bills kivágta a hangosan oltásellenes Cole Beasley-t, míg a Falcons megszerezte a tavaly elit szinten teljesítő Casey Haywardot.

A 32 éves, eredetileg draftolatlan elkapó 2019-ben került a Billshez egy 4 éves, 29 millió dolláros szerződéssel. Remekül kezdett, 71 elkapásból 822 yardot és hat TD-t szerzett, majd 2020-ban karrierévet tartva 82 elkapásból 967 yardig jutott. Tavaly is összejött számára a 82 elkapás, de csak 693 yard és egy TD társult melle, a 8,5 yard/elkapás mutatója pedig karrierje legrosszabbja volt. A menesztésével 6,1 millió dollárt spórolt a csapat.

Hayward eredetileg a Packers második köröse volt, majd eligazolt a Chargershez, ahol a liga egyik legjobbja volt a posztján. A 2020-as idénye viszont borzasztóan sikerült a csapatnál, olyannyira, hogy a liga egyik legjobbjának tartott cornere tavaly mindössze 2,5 millió dollárért írt alá a Raidershöz. Ehhez képest brutális teljesítményt tett le az asztalra: a felé szálló labdáknak csak az 50,8 százalékából lett elkapás 388 yardért és két TD-ért, elkapás után csupán 114 yardot engedett és volt hat leütött passza is. Ennek ellenére nagyon baráti áron, két évre 11 millió dollárért igazol AJ Terrell túloldalára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!