Connect with us

Hír

Cole Beasley-t kivágta a Bills, elit cornert szerzett a Falcons

Ma is elég unalmas napunk van, Deshaun Watson megbénítja a piacot. Ennek ellenére azért történnek események, most két nagyobb volumenű lépésről számolunk be: a Bills kivágta a hangosan oltásellenes Cole Beasley-t, míg a Falcons megszerezte a tavaly elit szinten teljesítő Casey Haywardot.

A 32 éves, eredetileg draftolatlan elkapó 2019-ben került a Billshez egy 4 éves, 29 millió dolláros szerződéssel. Remekül kezdett, 71 elkapásból 822 yardot és hat TD-t szerzett, majd 2020-ban karrierévet tartva 82 elkapásból 967 yardig jutott. Tavaly is összejött számára a 82 elkapás, de csak 693 yard és egy TD társult melle, a 8,5 yard/elkapás mutatója pedig karrierje legrosszabbja volt. A menesztésével 6,1 millió dollárt spórolt a csapat.

Hayward eredetileg a Packers második köröse volt, majd eligazolt a Chargershez, ahol a liga egyik legjobbja volt a posztján. A 2020-as idénye viszont borzasztóan sikerült a csapatnál, olyannyira, hogy a liga egyik legjobbjának tartott cornere tavaly mindössze 2,5 millió dollárért írt alá a Raidershöz. Ehhez képest brutális teljesítményt tett le az asztalra: a felé szálló labdáknak csak az 50,8 százalékából lett elkapás 388 yardért és két TD-ért, elkapás után csupán 114 yardot engedett és volt hat leütött passza is. Ennek ellenére nagyon baráti áron, két évre 11 millió dollárért igazol AJ Terrell túloldalára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group