Connect with us

Hír

Már a második Saints-Watson találkozó is megtörtént

A Saints tűnik a favoritnak Deshaun Watson megszerzésére, ugyanis a felek tegnap este már a második találkozójukat is megejtették. Ráadásul Field Yates információ szerint a csapatnak már 29,9 millió dollárnyi cap space áll a rendelkezésére, ami szintén nem elhanyagolható tény, Watson szerződésének átvételéhez ugyanis 35 millió dollárra van szükség.

A Texans a hírek szerint továbbra is 5-6 prémium vagyontárgyat (magas picket és/vagy játékost) kér Watsonért cserébe. A Saints nincs eleresztve draft pickekből, így a potenciális ellenérték a 2022-es első körös cetli mellett a 2023-as és 2024-es első kör lehet pár második kör társaságában, illetve egy-két másodvonalas játékos – Erik McCoy, Paulson Adebo, Cesar Ruiz, Chauncey Gardner-Johnson neve merült fel állítólag  – lehet még benne a pakliban (a rengeteg átalakítás miatt ugyanis nincs olyan top játékosa, akit cap hit növekedés nélkül el tud cserélni).

Persze nem kizárt, hogy Saints-Watson találkozót követi majd egy második meeting a Falconsszal, a Brownsszal és a Panthersszel is, de egyelőre bizakodhatnak a New Orleans szurkolók.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group