Connect with us

Draft

Combine nyertesek, vesztesek – Első nap

Elkezdődött az idei Scouting Combine, ahol az NFL-be igyekvő prospectek mutathatják meg Indianapolisban, hogy mit tudnak. Az első napon a támadóké volt a főszerep, közülük is az irányítók, a tight endek és az elkapók vitézkedtek, de a támadófalemberek is interjúztak már például. Rengeteg érdekesség derült ki, nézzük kik javítottak vagy épp rontottak az értékükön.

Nyertesek

Malik Willis, QB, Liberty

Úgy igazán egyik irányító sem emelkedett ki, de a Senior Bowl után ezúttal is Willis volt az, aki a leginkább nyertesnek mondható. A pályán mutatott teljesítménye stabil volt, nem volt az összes labdája pontos, de megmutatta, hogy milyen sebességgel tudja megdobni a passzokat és a lábmunkája is bőven kielégítő volt, hogy a mély passzoknál mutatott karerejéről már ne is beszéljünk.

 

Igazán nagyot azonban az interjúk alkalmával alkotott, egybehangzó vélemények szerint meglepte a nagyközönséget az érett és összeszedett gondolkodásával, valamint azzal, hogy mennyire érti a komplexitását a játéknak. Mivel az egyik legnagyobb kérdés pont az vele kapcsolatban, hogy kisebb iskolából érkezve milyen is a futballintelligenciája, így megint nagyot javíthatott a megítélésen. További kedvező körülmény számára, hogy a többi irányító közül senki nem tudott igazán villogni, így könnyen előzhetett ezzel a nappal.

Plusz a pályán kívül is egy jó srácnak tűnik:

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!