Connect with us

Szabadügynök

Szépen, lassan záródik az az ablak – Cowboys FA-kitekintő

A financiális helyzet jelenleg nem túl rózsás Dallasban, de pánikra sincs túl sok oka a csapatnak, mert némi kreativitással ideiglenesen ki lehet evickélni a zavarosból és neki lehet menni úgy a 2022-es szezonnak, hogy továbbra is úgy emlegessük őket, mint az NFC egyik legpotensebb csapata. Ahhoz viszont, hogy a bajnoki potenciál kijöhessen belőlük, sok lépést kell megtenniük, egy olyan filozófiát követve, ami nem tűr ellentmondást a cél elérése érdekében.

A feladat egyértelmű, a jelenlegi keret kellően tehetséges és a McCarthy-éra harmadik évében már nem fogadható el semmilyen magyarázat, a csapatnak all int kell mondania, ha végre ténylegesen meg szeretné ugrani a Super Bowl lécet. Ehhez viszont komoly kompromisszumokat kell kötniük a rövid- és hosszútávú jövőt figyelembe véve, de létezik olyan forgatókönyv, amely nem jár komoly vezéráldozattal.

Mi kell a csodához?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!