Connect with us

Hír

Deshaun Watsont nem küldi fizetett szabadságra az NFL

Úgy néz ki, kezd nagyon jóra fordulni Deshaun Watson sorsa. Annak ellenére, hogy jelenleg 22 nő perli szexuális zaklatás miatt és az ügy nagyon sokáig is elhúzódhat, az NFL nem fogja Commissioner Exemp listára tenni, jelentette be Roger Goodell.

A Commissioner Exemp lista fizetett szabadságot jelent: aki erre a listára kerül, az ugyan megkapja a fizetését, de nem játszhat. Általában azok a játékosok kerülnek ide, akik ellen valamilyen eljárás folyik és az NFL nem akar megkockáztatni egy túl enyhe büntetést – így míg ítélet nem születik, addig a játékos fizetett szabadságon van, és majd csak utána dönt a liga a szankciókról.

Goodell szerint viszont Watsont a Commissioner Exemp listára kerülés nem fenyegeti, ugyanis mindkét ellene kezdeményezett büntetőügyi eljárást megszüntettek bizonyíték hiányában. Így már csak egy potenciális eltiltás miatt aggódhat, és Goodell ki is emelte, hogy nem kell büntetőügy ahhoz, hogy a személyes magatartási előírások megszegése miatt eltiltást kapjon valaki.

Az irányító tehát az eddigi tendenciák alapján kap majd egy 4-6-8 meccses eltiltást és sportszakmai szempontból számára le is zárult az ügy.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!