Connect with us

Hír

Deshaun Watsont nem küldi fizetett szabadságra az NFL

Úgy néz ki, kezd nagyon jóra fordulni Deshaun Watson sorsa. Annak ellenére, hogy jelenleg 22 nő perli szexuális zaklatás miatt és az ügy nagyon sokáig is elhúzódhat, az NFL nem fogja Commissioner Exemp listára tenni, jelentette be Roger Goodell.

A Commissioner Exemp lista fizetett szabadságot jelent: aki erre a listára kerül, az ugyan megkapja a fizetését, de nem játszhat. Általában azok a játékosok kerülnek ide, akik ellen valamilyen eljárás folyik és az NFL nem akar megkockáztatni egy túl enyhe büntetést – így míg ítélet nem születik, addig a játékos fizetett szabadságon van, és majd csak utána dönt a liga a szankciókról.

Goodell szerint viszont Watsont a Commissioner Exemp listára kerülés nem fenyegeti, ugyanis mindkét ellene kezdeményezett büntetőügyi eljárást megszüntettek bizonyíték hiányában. Így már csak egy potenciális eltiltás miatt aggódhat, és Goodell ki is emelte, hogy nem kell büntetőügy ahhoz, hogy a személyes magatartási előírások megszegése miatt eltiltást kapjon valaki.

Az irányító tehát az eddigi tendenciák alapján kap majd egy 4-6-8 meccses eltiltást és sportszakmai szempontból számára le is zárult az ügy.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2022-03-30 07:10

Watson egy időzített bomba,a Bowns meg rajta csücsül.Ha valakinek ilyen beteges szenvedélye van,az újra elkövet vmit,csak idő kérdése.Kellemes várakozást a Cleveland szurkolóknak!

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-03-30 06:03

Majd utólag eltiltja 2021-re és mindenki boldog.

Farubcek
Farubcek
2022-03-30 05:58

Nézőként ennek nagyon örülök. Ő is az a fickó, aki miatt leül az ember megnézni egy meccset.
A többi szempontot meg hagyjuk, regényeket lehetne írni.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x