Connect with us

Hír

Sean McVay: Aaron Donald 2022-ben is játszani fog!

Megnyugodhatnak a Rams szurkolói, Aaron Donald nem vonul vissza, jelentette be Sean McVay. Mindez feltehetően azt jelenti – maga a főedző is utalt rá –, hogy liga legjobb játékosa hamarosan új szerződést fog kapni.

Donald a 2014-es draft első körében került a ligába és az első pillanattól kezdve ő jelenti a mércét. Nyolc év alatt 127 meccsen lépett pályára az alapszakaszban és 98 sacket szerzett, míg a rájátszásban 10 meccsen hat sack a mérlege, összesen pedig 713-szor (!!) generált nyomást az ellenfél irányítójára. Minden idők legjobb belső védőfalembereként (sőt, talán a valaha volt legjobb védőjátékosként) hétszeres első csapatos All-Pro és nyolcszoros Pro Bowler, háromszor lett az év védőjátékosa, valamint a 2010-es évtized álomcsapatába is beválasztották.

A jelenlegi szerződése még három évig érvényes, de csak átlag 18 millió dollárt keresne a májusban 31 éves védő. Ezt a problémát orvosolandó jó eséllyel kap egy 3 éves, 90 millió dolláros hosszabbítást, míg az átlagfizetése a következő három évben minimum 25-26 millió dolláros lesz. Ezeket az összegeket természetesen majd eltolja a csapat a későbbi (Matt Stafford utáni?) évekre, megteremtve a lehetőséget még 2-3 évnyi win now-ra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!