Connect with us

Hír

Devin McCourty 2022-ben is játszani akar

A Bills elleni PO-vereség után Devin McCourty azt nyilatkozta, hogy el kell gondolkodnia a folytatáson. Most a legfrissebb hírek szerint (via NBCSportsBoston) a Patriots safetyje folytatni akarja a pályafutását és ennek érdekében aktívan edz is.

Az augusztusban már 35 éves védő szerződése a 2021-es idény végeztével lejárt, így jelenleg szabadügynök. Ennek ellenére a korábbi szerződésmódosítások miatt 6,45 millió dollárnyi halott pénz keletkezik utána, ami megnehezíti a maradását, már amennyiben a pénz az elsődleges szempont.

McCourty egész karrierjét a Patriotsban töltötte és Bill Belichick mindig is tisztességes volt a 2010-ben 1/27-es védővel. A safety még 32 évesen is évi 11,5 millió dolláros szerződést kapott a csapattól, szinte egész karrierjében top fizetéssel rendelkezett, de mivel továbbra is képes magas szinten teljesíteni, így egy contendernek 6-8 millió dollárt is megérhet egy évre. Ennyit a Patriots jó eséllyel nem ad neki, de ha ad némi kedvezményt, akkor New Englandből vonulhat vissza.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!