Connect with us

Hír

Aaron Rodgers meg van lőve, nem tud dönteni, hogy menjen vagy maradjon

Aaron Rodgers három hete azt mondta, hogy kell neki pár hét, de utána gyorsan fog dönteni a jövőjét illetően. Ugyan a ligában az az uralkodó álláspont, hogy az irányító maradni fog Green Bayben, igazából mindenki arra vár, hogy a regnáló MVP kitalálja, mit is akar. Ő pedig a hírek szerint teljesen meg van lőve és nem tud dönteni, hogy menjen vagy maradjon – írja Ian Rapoport.

Az NFL Network insidere arról is beszámolt, hogy ha megy, akkor a Broncos az egyértelmű célpontja, ami nyilván nem meglepő az egy éve tartó pletykák és Nathanial Hackett kinevezése után. Azt már legalább szinte biztosan kizárhatjuk, hogy visszavonul (habár erre volt eddig is a legkisebb esély), így igazából kétesélyes a történet: vagy marad a megszokott helyén, vagy megy Denverbe, hátha ott jobb élet vár rá.

Az utóbbi hetekben leginkább arról lehetett hallani, és ezt Rodgers is elismerte, hogy sokkal jobb az irányító viszonya a Packers vezetőségével, mint egy éve. Ezért is gondolják azt a ligában a legtöbben, hogy Rodgers nem megy sehová, de ha tényleg ennyire meg van lőve a döntést illetően, akkor nem lenne meglepő a váltás.

A Packersnél legkésőbb március 16-ig, a ligaév kezdetéig várják Rodgers döntését.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!