Connect with us

Hír

Egyre bizonytalanabb Amari Cooper jövője a Cowboysnál

Már korábban is voltak olyan hírek, hogy a Dallas felső vezetése elégedetlen Amari Cooper teljesítményével, és most erre Stephen Jones rá is erősített. A csapat ügyvezető alelnökét a TheAthletic kérdezte az elkapóról, és Jones azt nyilatkozta, hogy egyelőre korai arról beszélni, hogy Amari Cooper a csapat tagja lesz-e 2022-ben.

Amari Cooper a Raiders 1/4-ese volt 2015-ben, de egy első körös pickért cserébe 2018-ban Dallasba költözött, ahol két évvel később kapott egy 5 éves, 100 millió dolláros szerződést, amivel gyakorlatilag még mindig ő a legjobban kereső elkapó a ligában. Ehhez képest még a csapatban sem ő az első számú elkapó, a tavalyi szezont pedig mindössze 68 elkapással (39. legtöbb az NFL-ben) és 865 yarddal (34.) fejezte be.

A szerződése még három évig érvényes, de már egy cent sem garantált belőle, tehát úgy alakították ki, hogy idén ki lehessen szállni belőle. A kivágása vagy elcserélése 16 millió dollárt szabadítana fel a csapat fizetési plafonjában, azonban óriási needet is kreálna, ugyanis az elit Cooper, CeeDee Lamb, Michael Gallup trióból így csak Lamb maradna szerződés alatt. Ráadásul az sem mellékes szempont, hogy Dak Prescott számai elég nagyot esnek vissza, ha Cooper nincs a pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!