Connect with us

Szabadügynök

Elég volt a puskapor? – Jets FA-értékelő

A Jets számára két fontos dolog volt a szabadügynökpiacon. Az egyik, hogy Wilson számára minden lehetséges eszközt megadjanak a fejlődésre, a másik pedig hogy a védelembe találjanak megbízható embereket, akikből Saleh egy liga elejéhez tartozó egységet varázsolhat. Ehhez minden lehetséges eszközük megvolt, az egyik legtöbb pénzzel kezdték a piacot.

Az várható volt, hogy a Jets nem ül ölbe tett kézzel már a piacnyitás előtt sem, mert bár sok pénze volt a csapatnak, még több lyuk volt a rosteren, sőt pár fontos szabadügynök is hosszabbításra várt. Az első dolguk tehát az volt, hogy körbenéztek a meglévő szerződések között és megnézték kitől lehet fájdalom nélkül megszabadulni, illetve kit érdemes megtartani.

A saját játékosok közül igazából nem a legnagyobb sztárokat tartották meg, hanem azokat az peremembereket és fontos játékosokat, akiket ugyan lehetett volna pótolni a piacról, de egyrészt már ismerik a rendszert, másrészt nem lehettek volna biztosak, hogy a piacról ugyanazon az áron jobb játékost találnak.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!