Connect with us

Hír

Ez történt a piacon éjjel

Összeszedtük, mik történtek a piacon azóta, hogy este jelentkeztünk egy hírcsokorral.

A Dallas Cowboys két igazolást is megejtett, ráadásul ezek voltak az első külsős szerződtetései a csapatnak idén. Egyrészt a Steelerstől távozó korábbi második körös elkapót, James Washingtont igazolták le egy évre, aki így Amari Cooper és Cedric Wilson távozásával harmadik számú WR lehet CeeDee Lamb és Michael Gallup mögött. Másrészt a korábbi első körös, Falconstól távozó pass rushert, Dante Fowlert igazolták le, akit a védőkoordinátor Dan Quinn ismer Atlantából, és akitől azt remélik, hogy segít majd pótolni a Gregory távozása miatt keletkezett űrt.

A Cowboys mellett a csoportrivális Eagles volt még aktívabb, hiszen újraigazoltak két játékost. Egyrészt a safety Anthony Harris marad még egy évet, aki tavaly érkezett a Vikingstól. A safety piacot nagyon gyorsan lerabolták idén, az Eagles pedig nagyon rosszul állt a poszton, így végül újraigazolták a tavaly talán kissé csalódást keltő Harrist. Mellette a csapat visszaigazolta a futó Boston Scottot is egy évre $1,75 millióért, ami nagyjából 700 ezerrel olcsóbb, mint az RFA tendert lett volna a számára. További Eaglesszel kapcsolatos hír, hogy a csapat dolgozik a tegnap kivágott Fletcher Cox újraigazolásán, ami a hétvégén meg is történhet.

És ha már Eagles, távozik a csapattól a tackle-gyáros linebacker, Alex Singleton, aki a Broncoshoz írt alá egy évre $1,1 millióért. A denveriek csereirányítót is szereztek Josh Johnson személyében, aki tavaly a Jetsben és a Ravensben is játszott egy meccset.

Végül, de nem utolsó sorban a Seahawks újraigazolta a belső támadófalember Kyle Fullert.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!