Connect with us

Hír

Garoppolóval pótolná Wentzet a Colts?

Alaposan beindult a QB-keringő, Russell Wilson Denverbe cserélése után Carson Wentz került Washingtonba, a Colts pedig így új irányító után nézhet. A következő dominó pedig Jimmy Garoppolo lehet, és Ian Rapoport információi szerint az indianapolisi franchise várhatóan versenyben lesz a 49ers irányítójának megszerzéséért.

A Coltsnál Wentz rossz játéka mellett még nagyobb frusztráltságot jelentett a vezetőknél, hogy az irányító nem volt jó vezére a csapatnak és nem reagált jól az edzők utasításaira sem – ami már Philadelphiában is problémákat okozott. Ebből a szempontból Garoppolo mindenképp jelentős előrelépést jelentene, és a pályán sem lenne rosszabb Wentznél. A 49ers QB-jának egyébként kedden műtötték a vállát, de az edzőtáborra várhatóan rendben lesz.

A 49ersnél nyilvánvaló, hogy el fogják cserélni Garoppolót, hiszen átadják a stafétát a tavaly három első körös pickért megszerzett Trey Lance-nek, a kérdés már csak az, hogy mekkora ellenértéket tudnak kisajtolni valakiből. A Wentz-cserét látva egy második kör is simán benne lehet a történetben. Aki átveszi Garoppolót, az megkapja az egy évre szóló $25,5 milliós fizetését is, már amennyiben a 49ers nem vállal át ebből valamennyit a csere elősegítése és a kompenzáció növelése érdekében.

Garoppolóért a Colts mellett a Saints vagy a Steelers is versenyben lehet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!