Connect with us

Hír

Jack Doyle visszavonult

Kisebb meglepetésre bejelentette a visszavonulását Jack Doyle. A 31 éves tight end ezzel a lépéssel 6,1 millió dollárról mond le és ezzel egyidejüleg 5,45 millió dollárral növeli a Colts cap space-ét.

“Azok után, hogy Indianapolisban nőttem fel, lehetetlen volt nem megrögzött Colts fanná válnom. Egy álmom vált valóra azzal, hogy kilenc évig játszhattam abban a csapatban, amiben mindig is akartam és aminek mindig is szurkoltam. Most ismét szurkolóvá válok és befejezem ezt a nagyszerű játékot. A testem már nem bírja azt az áldozatot, amit a futball megkövetel”

– írta közleményében a támadó.

Doyle 2013-ban draftolatlanként került a ligába. Először a Titans adott neki lehetőséget, de még az alapszakasz kezdete előtt kivágták, ezután került a Coltshoz. Első három szezonjában nem sok haszon volt belőle, mindössze 209 yardot és három TD-t szerzett, de a csapat ennek ellenére RFA tenderrel megtartotta, amit egy 584 yardot és öt TD-s szezonnal hálált meg. Ezt követően kétszer választották be a Pro Bowlba, és bár soha nem volt elit, de így is sok örömet szerzett a szurkolóknak. A karrierjét végül 295 elkapással, 2729 yarddal és 24 TD-vel fejezi be.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!