Connect with us

Hír

Jaire Alexander szerződésének hosszabbításán dolgozik a Packers

Még mindig Aaron Rodgers döntése lóg a Packers feje felett, azonban az élet nem áll meg Green Bayben, és bőven van teendő a piacnyitás előtt is, hiszen el kell tüntetni a 25 millió dolláros deficitet a sapkában. Az egyik ehhez vezető lépés lehet, ha a csapat hosszabbít a kiváló cornerback Jaire Alexanderrel, és épp ezen dolgoznak a csapatnál – írja Ian Rapoport.

Az ilyen hosszabbítások általában tavasz végén vagy nyáron szoktak megtörténni, de a Packers ezzel is tud spórolni akár $9,8 milliót is, így előre vették az ügyet. A 25 éves cornerback szerződése utolsó évébe lép, az ötödik éves opcióján játszana, ami $13,3 milliót garantál neki erre az évre. Várhatóan az évi $18-19 millióhoz lesz közelebb az összeg (ráadásul hosszú távon), amit lehet úgy strukturálni, hogy idén jelentősen kevesebbet foglaljon el a sapkából.

A 2018-as első körös Alexander tavaly csak öt meccsen tudott pályára lépni, de 2020-ban Pro Bowler és második csapatos All-Pro lett, a liga egyik legjobbjává nőtte ki magát a poszton. Ő volt egyébként Brian Gutekunst első draft pickje general managerként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!