Connect with us

Hír

A Cowboys fizetéscsökkentésre akarta rávenni egyik legjobb játékosát

A Cowboys három legjobban fizetett játékosa Dak Prescott, Amari Cooper és DeMarcus Lawrence. Közülük pedig csak az irányító munkája van biztonságban, ugyanis az elkapót várhatóan menesztik (esetleg elcserélik), és a jelek szerint akár a pass rushertől is megválhatnak. A csapatnál ugyanis megkérték Lawrence-t, hogy menjen bele egy fizetéscsökkentésbe – írja a Dallas Morning News. A védő ezt nem fogadta el, és a legtöbb esetben ilyenkor kivágás szokott lenni a következő lépés, hasonló volt a helyzet 2014-ben DeMarcus Ware-rel is Dallasban.

A pass rusher 2017-ben és 2018-ban egészen parádés teljesítményt nyújtott, 25 sacket szerzett, majd megkapta a 105 milliós hosszabbítását és azóta kevésbé jönnek a jól látható számok, hiszen három év alatt 39 meccsen 14,5 sack került a neve mellé, tavaly ráadásul csak hét meccsen tudott pályára lépni sérülés miatt. A sackek hiánya ellenére Lawrence még mindig egy baromi jó játékos, a PFF értékelése szerint egyáltalán nem esett vissza a teljesítménye a 2017-18-as időszakhoz képest, futás ellen és pass rushban is nagyon magas szintet képvisel, ráadásul Micah Parsons mentora is lett a pályán és azon kívül is.

A Cowboys másik kezdő pass rushere, Randy Gregory szabadügynök lesz, így elképzelhető, hogy ugyanúgy gondolkodik a csapat, mint Amari Cooper esetében, azaz a nagyon sokat kereső sztár helyett inkább a kevesebbet kereső, de kevésbé jót tartanák meg. Mindkettő döntés erősen megkérdőjelezhető.

Lawrence $19 milliós alapfizetéssel és $27 milliós cap hittel rendelkezik idén, ami az ötödik legmagasabb a posztján. A menesztésével vagy elcserélésével $8 milliót lehetne spórolni $19 millió halott pénz benyelése mellett (post june1 kivágásként $19 milliót lehetne spórolni, de ez csak nyáron realizálódna). A Cowboys nem áll jól a fizetési plafonnal, hiszen jelenleg $13 millióval lépi túl a keretet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!