Connect with us

Hír

Jason Kelce még egy évre visszatér!

Az Eagles és Jason Kelce közösen jelentették be, hogy az All-Pro center még egy évre, a 12. szezonjára is visszatér a csapathoz. Kelce egy söröshordó társaságában tudatta a világgal a hírt, ami utalás volt arra, hogy az Eagles főedzője, Nick Sirianni egy ilyet küldött a játékosnak, hogy meggyőzze a maradásról.

Az utóbbi pár hét alapján várható volt a döntés, úgy tűnt, erre hajlik a támadófalember, de azért jó a ligaév kezdete előtt pár nappal biztosra tudni, hogyan is számoljon a csapat. Kelce szerződése kissé furcsa az Eaglesszel, hiszen úgy alakították ki, hogy egy visszavonulás esetén úgynevezett post june1 cutként könyvelhessék el, de jelen esetben ez azt jelenti, hogy egy új kontraktust fognak kötni a felek.

A korábbi hatodik körös, azóta négyszeres All-Pro és ötszörös Pro Bowler játékos továbbra is a liga egyik, ha nem a legjobb centere (2021-ben is All-Pro volt), az Eaglesé pedig ezzel együtt a liga egyik legjobb támadófala. Kelce visszatérésével így nem nagyon kell átalakítani az egységet, úgyhogy jók a kilátások ezen a fronton a csapatnál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!