Connect with us

Hír

Könnyen lehet, hogy Jimmy Garoppolót ki kell vágnia a 49ersnek

Nem nagyon pörög Jimmy Garoppolo piaca, ráadásul a különböző cserék és igazolások miatt már alig van olyan csapat, amelyik szóba jöhet, mint potenciális cserepartner. Emiatt könnyen elképzelhető, hogy a 49ers  nem tudja értékesíteni az irányítót és jobb híján kénytelen lesz kivágni.

A 49ersnek jelenleg  mindössze 2 millió dollárnyi cap space-e van az OTC szerint, miközben Jimmy Garoppolo kétszer annyit foglal el a plafonból (26,95 millió dollár), mint bárki más a csapatból. A támadó kivágása vagy elcserélése 25,55 millió dollárt szabadítana fel, de a 49ers egyelőre nem akarja ezt meglépni, szeretne valami ellenértéket az irányítóért.

A többi csapat ugyanakkor nem annyira lelkes. Egyrészt Garoppolo vállát a hónap elején megműtötték és az egészségügyi állapota jelenleg kérdéses, ráadásul a PFT információi szerint a beavatkozásról előzetesen nem is tájékoztatta a 49erst. Másrészt ott a 25,55 millió dolláros fizetése, amit jelenleg csak a Browns, a Texans és a Panthers engedhetne meg magának, de előbbi nyilván nem játszik, utóbbi kettőt pedig nem igazán hozták eddig szóba a 49ers irányítójával. A többieknek (de igazából a Texans-Panthers párosnak is) viszont mindenképp új szerződést kellene adniuk Garoppolónak, és bár nincs no-trade záradék a szerződésében, de nem sokan fognak érte cserélni, ha az irányító kijelenti, hogy nem fog hosszabbítani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!