Connect with us

Hír

Elit elkapóra vadászik a Jets

A Jets nagyon szerette volna megszerezni a Chiefstől Tyreek Hillt, de a Dolphins végül beelőzte. Ez azonban nem szegte a csapat kedvét, az ESPN-es Rich Cimini információi szerint a New York-i franchise rajta tartja a szemét a seahawksos DK Metcalfen, a titanses AJ Brownon és a 49ersös Deebo Samuelen is, hátha mozdíthatóak lesznek.

A hármas közül Deebo Samuel neve a leginkább meglepő, vele kapcsolatban eddig nem voltak még csak pletykák sem arról, hogy elcserélné őt a San Francisco – valószínűleg nem is. AJ Brown is meglepő lenne, ráadásul pont most nyilatkozta a GM Jon Robinson, hogy hosszú távra terveznek a fiatal elkapóval (még ha ez nem is jelent garanciát). DK Metcalf ellenben reális opció lehet, az ő távozásáról már a tavalyi szezon közben is voltak pletykák, és a mostani holtszezonban is elő-előkerül a téma – habár Pete Carroll vele kapcsolatban is úgy nyilatkozott, hogy hosszabbítanának vele.

A Jets nagyon jól áll pickekkel, négy top 38-as cetlije is van – az 1/4-es, az 1/10-es, a 2/35-ös és a 2/38-as –, ez nem lenne akadály egyetlen cserénél sem. Valószínűbb, hogy nem sikerül ilyen volumenű cserét összehozni, de Tyreek Hill elcserélését sem láttuk előre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group