Connect with us

Hír

Elit elkapóra vadászik a Jets

A Jets nagyon szerette volna megszerezni a Chiefstől Tyreek Hillt, de a Dolphins végül beelőzte. Ez azonban nem szegte a csapat kedvét, az ESPN-es Rich Cimini információi szerint a New York-i franchise rajta tartja a szemét a seahawksos DK Metcalfen, a titanses AJ Brownon és a 49ersös Deebo Samuelen is, hátha mozdíthatóak lesznek.

A hármas közül Deebo Samuel neve a leginkább meglepő, vele kapcsolatban eddig nem voltak még csak pletykák sem arról, hogy elcserélné őt a San Francisco – valószínűleg nem is. AJ Brown is meglepő lenne, ráadásul pont most nyilatkozta a GM Jon Robinson, hogy hosszú távra terveznek a fiatal elkapóval (még ha ez nem is jelent garanciát). DK Metcalf ellenben reális opció lehet, az ő távozásáról már a tavalyi szezon közben is voltak pletykák, és a mostani holtszezonban is elő-előkerül a téma – habár Pete Carroll vele kapcsolatban is úgy nyilatkozott, hogy hosszabbítanának vele.

A Jets nagyon jól áll pickekkel, négy top 38-as cetlije is van – az 1/4-es, az 1/10-es, a 2/35-ös és a 2/38-as –, ez nem lenne akadály egyetlen cserénél sem. Valószínűbb, hogy nem sikerül ilyen volumenű cserét összehozni, de Tyreek Hill elcserélését sem láttuk előre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!