Connect with us

Hír

Laremy Tunsil marad a Texansnál

Laremy Tunsil jövője a levegőben lógott, ugyanis lehetett hallani pletykákat, hogy a Texans elcserélheti a left tackle-t, többen is érdeklődtek iránta. Erre idén biztosan nem kerül sor, ugyanis a csapat átalakította a játékos szerződését, ezzel a lépéssel $8,4 milliót spórolt a Texans – írja Aaron Wilson.

A Texans két éve még all-in módban volt, ezért két első körös cetlit, egy második körös cetlit, Julién Davenportot (OT) és Johnson Bademosit (ST) adta a Dolphinsnak a korábbi 1/13-as Tunsilért, illetve Kenny Stillsért (WR), egy negyedik- és egy hatodik körös pickért. Az all-in nagyon nem jött be, a Texans abban az évben ugyan még bejutott a rájátszásba és a wild card körön is túljutott (majd a Chiefs állította meg), az utóbbi két évben összesen 8 győzelem jött össze, amivel mindkétszer a top5-ben húzhatott a csapat a drafton – illetve tavaly csak húzhatott volna, ugyanis a Dolphinsé volt a pick.

Tunsil tavaly csak öt meccsen szerepelt, utána megsérült a hüvelykujja és nem tért vissza a pályára (pedig eredetileg csak négy hét kihagyást jósoltak az orvosok).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x