Connect with us

Hír

Morgan Moses a Ravensben, Marcus Maye a Saintsben folytatja

Nem volt olyan mozgalmas az éjszaka, de két komolyabb igazolás azért történt.

A Ravens három évre $15 millióért leigazolta a jobb oldali tackle Morgan Mosest – írja a TheAthletic. A Ravensnek kellett egy jobb oldali tackle Alejandro Villanueva visszavonulása után, és újra sikerült egy hasonló, közepes és megbízható játékost találni a fal szélére. A 31 éves játékos 2014-ben harmadik körös volt, hét évet húzott le Washingtonban, majd tavaly a Jetsnél játszott. Nagyon strapabíró, ugyanis az utóbbi hét szezonban nem hagyott ki meccset, a tavalyi év után ez sem volt mellékes szempont a Hollóknál, de egyébként is nagyon jó üzletet kötöttek.


A Saints tegnap elvesztette Marcus Williamst (aki a Ravensben folytatja), de máris megtalálta a pótlását. A New Orleans-iak ugyanis három évre $28,5 millióért (amiből $15 millió garantált) szerződtették a safety Marcus Maye-t – írja az NFL Media. Maye-t a Jets draftolta a második körben 2017-ben, újonc szerződése után franchise taget kapott a csapattól, de tavaly csak hat meccsen lépett pályára, mert elszakadt az Achillese, amiből még most is lábadozik. Nem volt olcsó, de jól illik majd a rendszerbe free safetyként.

További Saintsszel kapcsolatos hír, hogy a csapat meghosszabbította a cornerback Bradley Roby szerződését. A kivágás volt valószínűsíthető a magas cap hitje miatt, de ezzel a lépéssel ezt sikerült csökkenteni és ezáltal megtartani. A 2014-es első körös játékos tavaly érkezett a Texanstól (előtte Denverben töltött öt évet) egy 2023-as harmadik körös pickért cserébe, és limitált szerepben ugyan, de hasznára volt a csapatnak. A $9,5 milliós fizetéshez nem ért fel, és mivel a szerződés részletei még nem derültek ki, valószínűsíthetjük, hogy nem keres majd sokkal többet, ellenben ezt az összeget megkapja mondjuk két év alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group