Connect with us

Hír

Morgan Moses a Ravensben, Marcus Maye a Saintsben folytatja

Nem volt olyan mozgalmas az éjszaka, de két komolyabb igazolás azért történt.

A Ravens három évre $15 millióért leigazolta a jobb oldali tackle Morgan Mosest – írja a TheAthletic. A Ravensnek kellett egy jobb oldali tackle Alejandro Villanueva visszavonulása után, és újra sikerült egy hasonló, közepes és megbízható játékost találni a fal szélére. A 31 éves játékos 2014-ben harmadik körös volt, hét évet húzott le Washingtonban, majd tavaly a Jetsnél játszott. Nagyon strapabíró, ugyanis az utóbbi hét szezonban nem hagyott ki meccset, a tavalyi év után ez sem volt mellékes szempont a Hollóknál, de egyébként is nagyon jó üzletet kötöttek.


A Saints tegnap elvesztette Marcus Williamst (aki a Ravensben folytatja), de máris megtalálta a pótlását. A New Orleans-iak ugyanis három évre $28,5 millióért (amiből $15 millió garantált) szerződtették a safety Marcus Maye-t – írja az NFL Media. Maye-t a Jets draftolta a második körben 2017-ben, újonc szerződése után franchise taget kapott a csapattól, de tavaly csak hat meccsen lépett pályára, mert elszakadt az Achillese, amiből még most is lábadozik. Nem volt olcsó, de jól illik majd a rendszerbe free safetyként.

További Saintsszel kapcsolatos hír, hogy a csapat meghosszabbította a cornerback Bradley Roby szerződését. A kivágás volt valószínűsíthető a magas cap hitje miatt, de ezzel a lépéssel ezt sikerült csökkenteni és ezáltal megtartani. A 2014-es első körös játékos tavaly érkezett a Texanstól (előtte Denverben töltött öt évet) egy 2023-as harmadik körös pickért cserébe, és limitált szerepben ugyan, de hasznára volt a csapatnak. A $9,5 milliós fizetéshez nem ért fel, és mivel a szerződés részletei még nem derültek ki, valószínűsíthetjük, hogy nem keres majd sokkal többet, ellenben ezt az összeget megkapja mondjuk két év alatt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!