Connect with us

Hír

Meghiúsult a piac egyik legrosszabb üzlete, Thielen fizetésemelést kapott, Logan Ryan a Bucshoz igazolt

A Bearsé volt az idei piac egyik legrosszabb igazolása: Larry Ogunjobit évi 13,5 millió dollárért érkezett Chicagóba, ami minimum a duplája volt annak, amit reálisan ért. A csapat szerencséjére (bár lehet, hogy ők ezt nem így gondolják) az üzlet végül meghiúsult, ugyanis a védőfalember nem ment át a kötelező orvosi vizsgálatokon, így visszakerült a piacra.

A Vikings átalakította az elkapó Adam Thielen szerződését. Az elkapó idei 12,045 milliós fizetése 14,4 millió dollárra nőtt, majd ebből 9 millió dollárt átalakított aláírási bónusszá a csapat. Ezen kívül hozzáadtak egy automatikusan megszűnő évet a szerződéshez, vagyis nagyjából 5 millió dollárt szabadított fel a csapat az idei capből. Továbbá az elkapó jövő évi fizetéséből 5 millió dollár sérülés esetén garantálttá vált. Mindennel együtt jó eséllyel még két évig Thielen a Vikings játékosa lesz.


A Bucs Tom Brady egyik régi barátjával/csapattársával erősítette a safety során: Logan Ryan fogja pótolni a távozó Jordan Whiteheadet. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, de feltehetően nem keres túl sokat a veterán DB, aki korábban két bajnoki címet nyert Bradyvel a Patriots játékosaként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group