Connect with us

Hír

A Raiders következő lépései: hosszabbítani Derek Carral és leigazolni Stephon Gilmore-t

Davante Adams megszerzése (és új szerződése) után Derek Carr kerül a középpontba Las Vegasban, állítja Ian Rapoport. Az irányító ugyanis központi szerepet játszott abban, hogy a klasszis elkapó a Raiderst választotta, így hamarosan új szerződést fog kapni.

A 31 éves Carr most lép a 2017-ben kötött 5 éves, 125 millió dolláros szerződésének utolsó évébe – idén 19,8 millió dollárt kereshet és ennyit is foglal el a sapkából. Az elmúlt három évben ott volt a liga első felében a posztján, de évi 35 millió dollárnál olcsóbban ma már egy franchise irányító nem nagyon ír alá – a riportok szerint ennek megfelelően évi 40 millió dolláros szerződést szeretne magának. A csapat nem nagyon engedheti meg magának Carr elvesztését, így jó eséllyel már csak az a kérdés, mikor fognak megállapodni egy hosszabbításról.

Ezen kívül a csapat nagyon szeretné leigazolni a cornerback Stephon Gilmore-t, már ajánlatot is tettek neki. A kapcsolat nyilvánvaló, hiszen a védő a Patriotsból jól ismerheti a Raiders jelenlegi vezetőségét és vice versa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group