Connect with us

Hír

Mikor Brady felhívta, Russell Gage azt hitte, hogy szórakoznak vele

A Buccaneers a napokban leigazolta Russell Gage-et, a Falcons korábbi elkapója pedig elmondta, hogy Tom Brady személyesen hívta fel a tárgyalási időszak első napján, mikor még az ügynökével mérlegelte, hová igazoljon. Gage viszont először azt hitte, hogy csak valaki szórakozik vele telefonon.

“Először azt hittem, hogy ez csak valami prank, valaki telefonbetyárkodik. Nagyjából a hívás felénél jöttem rá, hogy komoly a dolog. Elmondta, hogy mijük van Tampában és hogy szeretné, hogy a részese legyek, valami különlegeset építenek. Őszintén, nem kellett sok mindent mondania, egyből megvett magának.”

– mondta az elkapó az ESPN-nek.

Gage egyébként mindössze 3 éves volt, amikor Bradyt kiválasztották a drafton, tehát nem is emlékszik olyan időre, amikor az irányító ne játszott volna az NFL-ben.

Az elkapó talán akkor hívta fel magára a figyelmet, amikor 130 yardot szerzett a 13. fordulóban a Buccaneers ellen, ami egyébként karrierje legjobb meccse volt. Összesen 770 yard és 4 TD került a neve mellé tavaly, egy évvel korábban pedig 786 yard és 4 TD.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!