Connect with us

Hír

Mikor Brady felhívta, Russell Gage azt hitte, hogy szórakoznak vele

A Buccaneers a napokban leigazolta Russell Gage-et, a Falcons korábbi elkapója pedig elmondta, hogy Tom Brady személyesen hívta fel a tárgyalási időszak első napján, mikor még az ügynökével mérlegelte, hová igazoljon. Gage viszont először azt hitte, hogy csak valaki szórakozik vele telefonon.

“Először azt hittem, hogy ez csak valami prank, valaki telefonbetyárkodik. Nagyjából a hívás felénél jöttem rá, hogy komoly a dolog. Elmondta, hogy mijük van Tampában és hogy szeretné, hogy a részese legyek, valami különlegeset építenek. Őszintén, nem kellett sok mindent mondania, egyből megvett magának.”

– mondta az elkapó az ESPN-nek.

Gage egyébként mindössze 3 éves volt, amikor Bradyt kiválasztották a drafton, tehát nem is emlékszik olyan időre, amikor az irányító ne játszott volna az NFL-ben.

Az elkapó talán akkor hívta fel magára a figyelmet, amikor 130 yardot szerzett a 13. fordulóban a Buccaneers ellen, ami egyébként karrierje legjobb meccse volt. Összesen 770 yard és 4 TD került a neve mellé tavaly, egy évvel korábban pedig 786 yard és 4 TD.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoard
Zoard
2022-03-19 11:32

Vajh milyen hosszú lehetett a beszélgetés? 3 perc vagy 30 másodperc? …hogy a felénél jött rá hogy az igazi Trebitsch…öö..akarom mondani Tibi bácsi híjja a teflonon?

“A” változat:
-Helló, Tibibá’ vagyok
– OK. Mit akarsz?
– Gyere Bucsba focizni!
– ???…Honnan tudod hogy tárgyalok velük?
– Necsinád, ménetudnám!? Szóval..jó kis csapatot építek a ház körül. Tudod Antónió volt a kertész, öröm volt nézni a gyepet, még Zsizell is örült a frissen nyírt pázsit illatának. A Gúdvin jól főz. Plusz a terítésnél a háromszáz négyzetméteres ebédlőbe amikor behajítom a szekrénytől, messziről is elkapja a tányérokat. Tudodaz ebédhez készülésnél a hosszú asztal túloldalán is.
Aztán meg valamelyik nagydarab mindig nagyon precízen kitakarít és külön bónusz hogy a rajongókat a kerítésen kívül tartják. A DolcseVitaveja különösen jól csinálja.
Brúsz papa is kedves jelenség, el lehet vele beszélgetni séta közben, ahogy fel-alá mászkál a fák alatt a nyakába akasztott, mellére vett Sokol rádiójával, amiből Aradszkit hallgat egész álló nap. Szerencsére a házba ritkán jön be, mert zavarná a fiúkat az öregszaga – emiatt ne aggódj.
Gronk meg diót szokott törni a sütihez és nagyon jó a limonádépartik szervezésében. Vágod!
… Szóval akarsz az új kertész lenni? Fúrnett besegít, felássa amit kell és ha szükséges Zsizell veteményeskertjének ápolásába is beszáll, bár azt eddig a barna Antónió egyedül is bevállalta.

/ 20 másodperc hatásszünet, a háttérből behallatszik ahogy Zsizell avokádót hámoz /

– Öö , tényleg te vagy Tibibá?!
– Persze! És még nem is beszéltem az avókádópartikról. Családias a hangulat, na!
– Jóvan’ , mikkor külditek a papírt az aláíráshoz?

bjeela
bjeela
2022-03-19 09:02

Hát igen, ilyen az, amikor Tibibácsi hív. Nehéz nemet mondani, mert konkrétan elveszted a józanságodat a második szónál és naggyából átolvasás nélkül írsz alá bármit.

Zoard
Zoard
Reply to  bjeela
2022-03-19 11:39

lásd a beszélgetés leiratát! :-)

d zoli
d zoli
Reply to  bjeela
2022-03-19 09:22

Tibi bácsi adja a pontos labdákat. Kedves a gyerekekhez. Ha 120 kilós, akkor is. Gyertek Tibi bácsihoz!

Greg Rone Hartner
Greg Rone Hartner
Reply to  d zoli
2022-03-20 09:33

És ha elkapod a feléd hajított labdáját, akkor teljesíti a kívánságodar.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x