Connect with us

Hír

Chandler Jones Russell Wilsonról: Azt hitte, elmenekülhet előlem

Russell Wilson várost, divíziót és konferenciát is váltott múlt héten, mikor Denverbe cserélték, de ez sem volt elég ahhoz, hogy megmeneküljön Chandler Jonestól, aki követte az irányítót az AFC Westbe, aláírt a Raidershöz és továbbra is évente kétszer fog vele farkasszemet nézni.

“Azt hitte, hogy megszabadulhat tőlem elhagyva az NFC Westet, de megint itt vagyok vele. Szórakoztató lesz megint rá vadászni.”

– mondta Jones, via ESPN, de hozzátette, hogy jó barátok Wilsonnal.

Jones az utóbbi hat évet töltötte a Cardinalsnál és 14,5-ször sackelte Wilsont, ráadásul egy kivétellel minden egymás elleni meccsükön legalább egyszer sikerült zsákolnia az irányítót (két meccset kihagyott sérülés miatt).

A Wilsonra vadászás mellett hasonlóan szórakoztató lesz majd Maxx Crosby túloldalán játszani, a két kiváló pass rusher máris összebarátkozott és közös nevezőre jutott. Jones ráadásul első pozíciós edzője, Patrick Graham kezei alatt dolgozhat, aki a Patriotsnál edzette és emellett az életre is nevelte. Nem véletlen tehát, hogy épp a Raidersbe igazolt a pass rusher – három évre $51 millióért írt alá.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!