Connect with us

Szabadügynök

Mondvacsinált átmeneti év – Vikings FA-kitekintő

Az új general manager és új vezetőedző már adott, jöhet az új irányító? Ez a fő kérdés a Vikings előttünk álló offseasonjében. A hosszú távú cél átvenni a csoport domináns csapatának szerepét a Packerstől, de vajon 2022-ben is ilyen motivációi lesznek a vezetőségnek? Vagy jöhet a teljes újjáépítés?

Minden esetben, amikor teljes csere történik egy csapat front office-ában, előkerül a kérdés, hogy vajon ki szeretnék-e pucolni a csapatot és egy teljesen újat felépíteni, vagy támaszkodnak azon elemekre, amik adottak. A gyakoribb válasz az előbbi. Kérdés, hogy az Kwesi Adofo-Mensah vezette analitikus filozófia mit mond. A Vikings kerete elindult a fiatalítás útján, de ez a folyamat még nem fejeződött be. Kérdés, hogy a most még értéket képviselő 34 éves veterán irányítóval, vagy nélküle képzelik el a folytatást.

Játékosok, akiken spórolni lehet

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!