Connect with us

Szabadügynök

Új név, új kezdet – Commanders FA-kitekintő

Újabb kaotikus szezonon van túl az immár új névvel rendelkező Commanders, de a gondok már jó ideje hasonlóak. Nincs irányítója a csapatnak, csak journeymanek és szerethető figurák. Nyerni azonban aligha fogsz ilyen játékosokkal és most úgy tűnik, hogy a vezetőség is megelégelte a dolgot. Az első és legfontosabb teendő tehát a holtszezonban, hogy új irányítót találjon magának a gárda, na de mégis honnan?

Cap helyzet

A szabadügynökpiacot több mint 30 millió dollárral kezdi a gárda, ami a tíz legtöbb elkölthető pénzmennyiségben van, ráadásul még lehet is felszabadítani pénzt, ha ügyesen lavírozik a vezetőség. Első ránézésre nem sok kisöpörhető szerződés akad, de ha már rebuild felé közelít a csapat, akkor áldozatokat kell hozni. Landon Collins kivágása ugyan elsőre nem adja magát, mert a 6 millió dollár spórolás mellé közel 9 milliót be is kellene nyelni, de én nem érzem úgy, hogy vele képzelné el a jövőt a fővárosi gárda, ebben az esetben pedig átalakításnak nincs értelme és még a benyelt összeg mellett is üdvözlendő a felszabadított pénzmennyiség.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!