Connect with us

Hír

Robby Andersonnal akarja megoldani elkapó gondját a Patriots?

A Patriots idei egyik, ha nem a legfontosabb feladata, hogy felturbózza az elkapósort és még több és jobb fegyvereket találjanak a másodéves Mac Jonesnak. Mivel a drafton nem sok sikere volt a csapatnak az utóbbi időben (soha), így más irányba nézelődne a gárda. Ez lehetne a szabadügynökpiac is, azonban Bill Belichick állítólag egy trade-ben gondolkodik. Greg Berdard (Boston Sports Journal) információi szerint a Patriots érdeklődik a Panthers elkapója, Robby Anderson iránt.

Nem ez az első alkalom, hogy Belichick érdeklődik Anderson iránt, ugyanis az elkapó elmondta a két csapat 9. heti meccse előtt, hogy a Patriots megpróbálta leigazolni 2020-ban, amikor szabadügynök volt. Ehelyett végül két évre $20 millióért Carolinába szerződött, majd hosszabbított további két évre, szóval most 2023-ig szól a kontraktusa. A korábbi draftolatlan elkapót a Jetsből is jól ismerheti Belichick, hiszen négy évet töltött az AFC Eastben. Anderson legjobb éve a 2020-as volt, ahol átlépte az 1000 yardos határt is, azonban tavaly ennek csak a fele jött össze.

Anderson megszerzése egyben várhatóan magával vonzaná Nelson Agholor menesztését is, hiszen hasonló a skill setjük a pálya megnyújtására, így mindkettejüket nem lenne érdemes a keretben tartani. Agholor menesztése $4,9 milliót szabadítana fel a sapkában, míg Andersonnak $13 milliót kellene kifizetni, már amennyiben a teljes szerződést átveszi a Patriots. A Panthers oldaláról egyébként egy csere $9,1 millió spórolással és $7,6 millió halott pénzzel párosulna.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!