Connect with us

Hír

Rövidhírek: Martinez marad a Giantsnél, hosszabbított Kirksey-vel a Texans, a Jaguars kivágta Hyde-ot

Összeszedtünk több kisebb-közepesebb hírt tegnapról egy csokorba.

Blake Martinez jövője erősen kérdéses volt a Giantsnél, de végül belement egy fizetéscsökkentésbe, hogy a csapatnál maradhasson. A pontos részletek még nem derültek ki.

A Texans két évre hosszabbított a linebacker Christian Kirksey-vel. A korábbi harmadik körös védő tavaly írt alá a Houstonhoz és 12 meccsen kezdő is volt, ráadásul ő hívta a játékokat is. A csapat emellett leigazolta a korábbi első körös bust tackle Cedric Ogbuehit.

A Jaguars kivágta a futó Carlos Hyde-ot, akit tavaly Urban Meyer igazolt és erőltetett. 318 scrimmage yardot és egy TD-t szerzett 2021-ben, most $1,9 milliót spórolt a Jacksonville a menesztésével.

A Cowboys menesztett több játékost is. A rúgó Greg Zuerlein és a sérüléssel bajlódó tight end Blake Jarwin a két nagyobb név, de lapátra került az elkapó Robert Foster, a cornerback Reggie Robinson és a futó Ito Smith is.

Jason Kelce visszatérése azt is jelenti, hogy új szerződést kap a kiváló center az Eaglestől, gyakorlatileg egy évre $14 millióért írt alá, habár ezt eléggé megbonyolította az Eagles, de a lényegen nem változtat, csak a sapkában foglalt helyén.

A Falcons átalakította Matt Ryan szerződését, amivel $12 milliót szabadított fel a sapkában. Így már nem az övé a legnagyobb cap hit az évben.

Hasonlóan tett a Saints is Alvin Kamara szerződésével, ezzel $8,3 milliós spórolt a csapat.

A Dolphins második körös RFA-tendert rakott a cornerback Nik Needhamre. Ez az első magasabb tender idén, ami nem csak úgynevezett “right of first refusal” tender, tehát ebben az esetben ha nem matcheli a Dolphins az esetleg Needhamre érkező ajánlatokat, akkor kap vissza ellenértéket, méghozzá egy második körös picket – így egyértelműen maradni fog a csapatnál a játékos és $4 milliót fog keresni.

A Steelers RFA-tendert rakott az irányító Dwayne Haskinsre, illetve két évre $4 millióért hosszabbított a safety / special teamer Miles Killebrew-val.

Ha már tenderek, a Chargers ERFA-tendert rakott a tight end Daniel Parhamra.

A Titanstől kivágott futót, Darrynton Evanst a Bears kapta fel waiverről.

A 49ers egy évre újraigazolta a linebacker Demetrius Flannigan-Fowlest.

A Saints linebackere, Craig Robertson bejelentette visszavonulását.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!