Connect with us

Hír

Többen is érdeklődnek a Dolphins elkapója iránt

Tyreek Hill megszerzése után eléggé telített lett az elkapó poszt Miamiban, hiszen tavaly az első körben draftolták Jaylen Waddle-t, idén pedig leigazolták a piacról Cedrick Wilsont is. Ez már három fix hely a poszton, így pedig DeVante Parker igazából létszám felettivé vált, úgyhogy könnyen lehet, hogy el fogják cserélni.

A Miami Herald információi szerint többen is érdeklődnek Parker iránt, köztük az Eagles, ahová nagyon is kellene egy hozzá hasonló típusú WR. Pénzügyileg és draft pickben sem lenne drága Parker, ugyanis egy harmadik napos választási jogért szinte biztosan megszerezhető, a szerződése pedig két évre szól még $12,5 millióról. A Dolphins $3,3 milliót spórolna az elcserélésével $5,4 millió halott pénz benyelése mellett.

Parker korábbi első körösként mind a hét évét Miamiban töltötte, tavaly 10 meccsen 40 elkapást, 515 yardot és 2 TD-t regisztrált, de legjobb évében 1202 yardig és 9 TD-ig jutott.

A Dolphins egyébként tegnap kivágta Allen Hurnst a WR-szekcióból.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farubcek
Farubcek
2022-03-25 12:49

Na ilyen játékosokkal például elég jól lehet pótolni Adamset. Mármint persze, mínusz három-négyszáz yard, értem én. Viszont spórolsz évi 15 milliót a sapka alatt, és nyersz két picket az első két körben. Miközben 1000+ yardot ez a fickó is tud, meg még tudsz draftolni/olcsón kukázni mellé olyan játékost, aki 700-800 yardot fixen beletesz a közösbe.

LG
LG
2022-03-25 08:25

Én a Packers érdeklődéséről is olvastam Parker iránt, aki hasonlít Adamshez pl. korban, méretben.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x