Connect with us

Hír

Trent Brown marad a Patriotsnál, Malcolm Butler és Leonard Fournette is látogatóba megy

Úgy nézett ki, hogy Trent Brown távozik a Patriotstól, hiszen a hétvégén Seattle-ben járt viziten és egyértelmű volt a Seahawks érdeklődése, emellett a Patriots is más irányba nézelődött, hiszen La’el Collins leigazolásán ügyködtek a napokban (ő végül a Bengalsba ment). Brown azonban végül marad New Englandben és két évre írt alá – írja Ian Rapoport és Adam Schefter is.

Brown többször is beszélt arról, hogy mennyire jól illeszkedik a Patriotsba, és megtalálta a helyét, ennek ellenére tűnt úgy, hogy távozni fog a piacon. A korábbi hetedik körös játék San Franciscóban kezdte pályafutását, három év után került New Englandbe, majd egy szezonnal később már a Raidersnél kapott nagy szerződést. Vegasban viszont nem vált be, így tavaly visszatért a Patriotshoz, ahonnan végül nem is távozik most szabadügynökként.

További Patriotsszal kapcsolatos hír, hogy a csapathoz megy látogatóba a korábbi játékosuk, a Super Bowl-hős cornerback Malcolm Butler, illetve a Buccaneerstől távozó futó Leonard Fournette is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!