Connect with us

Hír

Ma eldől Matt Ryan sorsa

Ma eldől Matt Ryan sorsa, ugyanis péntekről holnapra tolták el a $7,5 milliós bónuszának esedékességét, így ha ma magyar idő szerint este 9-kor még a Falcons rosterén van az irányító, akkor az atlantaiaknak kell ezt kifizetniük, ebben az esetben pedig Ryan marad náluk az idei évre.

Azonban Ian Rapoport információi szerint a Falcons az utóbbi napokban fogadott hívásokat a QB-val kapcsolatban (feltehetőleg elsősorban a Coltstól és a Seahawkstól), így elképzelhető egy trade. Ha ez nem jönne össze ma estig, akkor egyrészt marad Ryan Atlantában, másrészt a csapat könnyen lehet, hogy hozzányúl egy kicsit az irányító szerződéséhez, hogy kompenzálják Ryant és plusz pénzt adjanak neki. Az irányító ugyebár jófej volt a Falconsszal, amikor engedélyezte a bónusza eltolását, hogy a csapat versenyben maradhasson Watsonért.

A ligában egyébként Ryannek van a legmagasabb cap hitje idén, rajta kívül pedig csak Feleipe Franks van rosteren irányítóként.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoard
Zoard
2022-03-21 16:33

Én örülnék hogyha még meg tudna újulni egy másik csapatban játszva. Lehet, még egy két év benne lenne.Ez a Falcons elég siralmas. Nem sok motiváció találhat. Az miért van hogy most hirtelen egy két napon belül akarják így vagy úgy eldönteni? Elfogy az idő vagy mi?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x