Connect with us

Hír

A Bears elcserélheti a sack rekorder Robert Quinnt

Pár hónapja teljes menedzsmentváltás történt a Bearsnél, aminek következtében ki lett vágva/el lett cserélve többek között Khalil Mack, Eddie Goldman és Danny Trevathan is, de a sor még folytatódhat. Ian Rapoport információ szerint ugyanis van érdeklődés a pass ruher Robert Quinn iránt.

Quinn eredetileg a Rams játékosa volt. 2011-ben került a ligába, 2012 és 2014 között 40 sacket szerzett, de ezt követően a karrierje leginkább a sérülésekről szólt. 2018-ban el is cserélte a csapat a Dolphinshoz, majd egy év után a Cowboys játékosa lett, ahol ismét a régi önmagát idézte és 14 meccsen 11,5 sacket szerzett.

A Bears adott is neki egy 5 éves, 70 millió dolláros kontraktust, de az első chicagói éve gyenge lett, csak két sacket és 20 tackle-t jegyzett. Tavaly viszont franchise rekordot érő 18,5 zsákolással zárta az évet és jelenleg ő a gárda legjobb védője. Ráadásul a kivágásával és az elcserélésével is csak 4,4 milliót spórolna a csapat, viszont utóbbi esetében egy harmadik/negyedik körös cetlit kaphatnának érte, amit talán többre értékel a menedzsment. A szerződése egyébként még három évig érvényes és átlag 13,5 millió körül keresne az új csapatában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!