Connect with us

Hír

Darius Slaytont is árulja a Giants

A Giants továbbra is szeretne rendet rakni a keretben, így folyamatosan érkeznek a riportok a mozdítható játékosokról. James Bradberry, Kadarius Toney (és Saquon Barkley) után most az elkapó Darius Slayton neve került a hírekbe, a TheAthletic információi szerint elcserélné őt a csapat.

Slayton 2019-ben ötödik körös volt, eddigi karrierje során 124 elkapásból 1830 yardot és 13 TD-t szerzett. Egy korrekt harmadik-negyedik számú elkapó szintjén mozog, sőt talán még jobb is ennél és paradox módon pont ez a probléma. A viszonylag jó teljesítménye miatt ugyanis a 920 ezres fizetése az érvényben lévő Kollektív szerződés értelmében 2,5 millióra nőtt a negyedik évére, ami nem igazán fér be a Giantsnek (emiatt távozott a csapattól a tight end Kaden Smith is).

A Patriots puntere olyan jó, hogy emiatt kirúghatják

Arról nincsenek hírek, hogy van érdeklődés Slayton iránt, de ha lesz is, akkor is egy 6-7. körös pick lehet az érte adott maximális ellenérték. Ha viszont nem sikerül elcserélni, akkor a kivágás sem elképzelhetetlen, ugyanis a fizetése nem garantált és ezzel a lépéssel is 2,5 milliót spórolna a Giants.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!