Connect with us

Hír

A Browns minél előbb hosszabbítana David Njokuval

Kisebb meglepetésre a Browns nemrég franchise taget tett David Njokura, és ha már kitartottak a tight end mellett, akkor szeretnének vele minél előbb hosszabbítani (a határidő július 15). Arról egyelőre nincsen információ, hogy milyen összegben gondolkodnak a felek, de már most nagyon intenzívek a tárgyalások, állítja Ian Rapoport.

Njoku a franchise taggel 10,931 millió dollárt keresne idén, ami az eddigi teljesítményét látva már így is nagyon sok. Jó eséllyel viszont ennél is nagyobb átlagú szerződést fog kapni a Brownstól, és mivel az újonc szerződése lejárt, így a gyakorlatban könnyen a liga legjobban kereső tight endje lehet – ehhez mindössze Hunter Henry és Jonnu Smith 12,5 millió dolláros átlagát kellene túlszárnyalnia (az új pénzt tekintve George Kittle áll az élen évi 15 millió dollárral).

Amennyiben ez megtörténik, úgy a 2017-ben első körös játékos úgy lehet a liga legjobban kereső TE-je, hogy karrierje során összesen egy meccse volt, amikor elérte a 80 elkapott yardos határt, illetve öt év alatt mindössze 1754 yard és 15 TD került a neve mellé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!