Connect with us

Hír

A Cardinals még mindig nem kereste meg Kyler Murray-t egy új szerződéssel

Kyler Murray a Super Bowl után nem sokkal kiverte a balhét, hogy ő új szerződést akar, ráadásul minél előbb, de legkésőbb a 2022-es draft előtt. Ehhez képest a Cardinals nem sieti el a dolgot, Tom Pelissero információ szerint a csapat még csak ajánlatot sem tett azóta az irányítónak, ráadásul a játékos ügynöke pár hete informálta a csapatot, hogy visszavonta az eredeti nyitóajánlatát.

A 24 éves irányító kifejezetten jó szezont produkált tavaly: 14 meccsen lépett pályára és 3794 yarddal, 24 TD-vel, illetve 10 INT-vel fejezte be az alapszakaszt. A szezon végére ugyanakkor visszaesett a teljesítménye, a rájátszásban pedig borzalmas volt: csak a passzainak 55,9 százaléka volt jó 137 yardért és két INT-ért.

Egyelőre talán nem bizonyított annyit, hogy új szerződést adjon neki a Cardinals, ráadásul a QB-k fizetése is elszállt, évi 35-, de inkább 40 millió dollár alatt már egyetlen franchise irányító sem ír alá. A csapat ugyanakkor ráér, Murray-nek még egy év van hátra az újonc szerződéséből, illetve az ötödik éves opciója is le lesz hívva.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!