Connect with us

Hír

AJ Green visszatér a Cardinalshoz

AJ Green nem megy sehová: a Cardinals megegyezett a veterán elkapóval, aki így 2022-ben is Arizonában fog játszani, írja Ian Rapoport. A szerződés egy évre szól, $3 millió garantált belőle és ösztönzőkkel együtt $6 millióra rúghat.

Green 2011-ben 1/4-es volt, a Bengals választotta ki. Pályafutása nagy részében elit elkapónak számított, háromszor lett második csapatos All-Pro és hétszer Pro Bowler. Első hét idényében csak egyszer nem lépte át az 1000 yardos határt, akkor is csak azért, mert 10 meccsen tudott pályára lépni (de így is 964 yardot szerzett).

Az elmúlt négy éve ugyanakkor nem volt jó: 2018-ben csak kilenc meccsen lépett pályára, a 2019-es szezont teljesen kihagyta, míg 2020-ban 16 meccsen 523 yardot és két TD-t szerzett. Tavaly némileg jobb játékkal rukkolt elő, 54 elkapásból 848 yardot és három TD-t szerzett, de többször is kulcsszituációban hibázott, mindhárom TD-jét az első hat fordulóban szerezte, a Rams elleni Wild Card meccsen pedig még elkapása sem volt.

Mindezzel együtt jó ötlet volt a visszaigazolása, minimum egy WR3 szerepkört így is betölthet majd DeAndre Hopkins és Rondale Moore mögött.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!