Connect with us

Hír

A Giants elcserélné a tavalyi első körös Kadarius Toney-t

Új menedzsment, nagy változások: a Giants a New York Daily News riportja szerint megpróbálja elcserélni a tavalyi első körös elkapó Kadarius Toney-t. A csapat már el is kezdett körbetelefonálni, hogy felmérjék, mekkora piaca lehet a támadónak.

Toney tavaly 1/20-as pick volt és bár újoncként csak 39 elkapás és 420 yard került a neve mellé 10 meccsen, a pályán félelmetes dolgokra volt képes. Nem is ezzel van a probléma, hanem a magaviseletével: addig nem jelent meg a csapat edzésein, amíg meg nem kapta a szerződését, kétszer került Covid-IR-re tavaly és bunyó miatt egyszer ki is állították, idén pedig nem jelent meg a csapat önkéntes edzésein, ami egy másodévestől azért illene.

Az elcserélése nem egyszerű, ugyanis még egy trade esetén is 2,3 millió dollárral nőne a cap hitje, de az új csapatának viszont csak 5,6 millióba kerülne a következő három évben. Igazi boom or bust játékos.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mark Molnar
Mark Molnar
2022-04-25 06:06

magaviselet?
az ember azt hinne, hogy az “ezt elkapod es amarra futsz vele”-n kivul meg birnak jegyezni annyit, hogy “csikos ruhasnak nem pofazol vissza”, meg “nem verekszel, se a meccsen, se mashol”.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-04-24 06:30

Nem boom or bust, hanem ügyes hülyegyerek.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x