Connect with us

Hír

Logan Ryan bepanaszolta a Giantset

2020 karácsonyakor Logan Ryan egy három éves, 31 millió dolláros szerződéshosszabbítást kapott a Giantstől, amiből 20 millió dollár garantált volt. Ennek ellenére idén a DB ki lett vágva és keletkezett is utána 11,45 millió dollár, amiből 5,5 millió dollár új pénz (tehát ki nem fizetett garantált). Viszont ennél van több is a játékos szerint.

Ryannek a 2021-es szezon után volt egy ujjműtétje, ami azért érdekes, mert a szerződésben volt egy 3 millió dolláros sérülés esetére garantált tartalom. A játékos ezért az összegért panaszolta be a csapatot, szerinte ez a pénz jár neki, amit a Giants nyilván másképp gondol.

A sérülés esetén garantált tartalmakat általában akkor kell kifizetni, ha a sérült játékos egy adott időpontban nincs játékra alkalmas állapotban egy futballal kapcsolatos sérülés miatt. Tehát nem az a fontos, hogy szeptemberben egészséges legyen valaki és átmenjen a fizikai felmérőkön, hanem hogy mondjuk március 25-én (mondtam egy dátumot) legyen legalább többé-kevésbé hadra fogható állapotban.

Azt nem tudni, hogy Ryan – aki már a Bucs játékosa – mennyire volt egészséges a kivágása pillanatában, de ameddig a helyzet nem oldódik meg, addig a Giants köteles a kérdéses összeg 40 százalékát elkönyvelni a fizetési plafonban. Ez 1,2 millió dollárt jelent, így jelenleg Ryan 12,65 millió dolláros cap hittel rendelkezik, ami a negyedik legmagasabb a csapatban, pedig már nincs is ott a rosteren.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x