Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Andrew Booth

Az idei corner class három sztárja után (Gardner, Stingley és McDuffie) egy kisebb szakadék következik és több cornerback is pályázik a dobogó utáni első helyre. Mindenkinek más skilljei vannak és mindenki más és más rendszerben lehet jó. Ilyen például Andrew Booth, a Clemson cornere is, akinek a fizikai paraméterei és az eddigi tapasztalata más és más rendszerbe predesztinálná.

Booth egy négygyerekes család egyik ikertagjaként született Georgiában. A szülők alapvetően nem éltek rosszul, a gyerekek rendes oktatást kaptak és többen is szakmai karrierbe kezdtek. Andrew azonban már egészen kicsi korától kezdve a sport felé kacsintgatott, amit fizikai paraméterei megengedtek.

Középiskolai karrierje elég jól sikerült, nagyon gyorsan megtalálta magának a corner posztot és ebből kifolyólag az ország egyik legnagyobb tehetsége lett. Ötcsillagos recruit volt, az ország 30 legjobb játékosa között tartották számon a korosztályából, az államban a második legjobb játékos volt és összességében a második legjobb corner jelölt. Végül a Clemson csapott le rá és az egyetem legmagasabban jegyzett recruitja volt abban az évben.

Már rögtön odakerülése után lehetőséget adtak neki, igaz még nem kezdő szerepkörben, de a rotációban tevékeny részt vállalhatott. Fokozatosan növelte ázsióját és utolsó évére az egyik legmeghatározóbb védő lett a csapatnál. Sokan elfelejtik a Clemson rossz idénye miatt, de a védelem top10-es volt a ligában és ez Booth-ék magabiztos secondary játékának is volt köszönhető.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!