Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Trevor Penning

Ha valaki szereti a látványos futójátékokat, elhoztuk a kedvenc prospectjét. Trevor Penning a class egyik legjobb futásblokkolója, borzasztó agresszív mentalitással, aki el akarja pusztítani minden snapben azt, aki vele szemben áll fel. A passzjátékoknál sem elveszett, óriás nagy utat járt be, amíg oda jutott, hogy első körös tehetségként tartsuk számon a 2022-es draft előtt.

Trevor egy kis városból származik Iowa állam északi részéből. Későn érő típus volt mindig is, így középiskolásként is csak az állam legalacsonyabb szintű ligájában játszott először még tight endként és defensive endként. Csak végzős évében mozgatták át a támadófalba, ahol mint kiderült a legnagyobb tehetsége van a játékhoz. Mivel nagyon alacsony osztályban játszott, ráadásul nem is volt tapasztalt a posztján, nem lett rangsorolt tehetség, így nem kereste meg egyik top egyetem sem. Div II (3. osztály) és Div III (4. osztály) csapatok kopogtattak csak az ajtaján, mire befutott két FCS (2. osztály) ajánlat is. A South Dakota mellett a Northern Iowa kínált neki lehetőséget, így Penning a körülbelül másfél órányi autóútra lévő Waterloo város csapatához köteleződött el, ahol 5 évet töltött.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!