Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Charles Cross

Az idei offensive tackle class inkább a nagydarab, izmos monstrumokról szól, akik puszta megjelenésükkel és erejükkel keltenek félelmet az ellenfelekben és válnak vonzóvá a draftoló csapatok számára. Van azonban egy játékos a class tetején, aki egész más miatt érdekes prospect. Charles Cross, a Mississippi State Bulldogs játékosa ugyanis egy egészen egyedi offense-ből érkezik és ennek megfelelően a játékstílusa is egyedi.

Cross a Mississippi államban található Laurel településén született és nőtt fel, fiatal korában úszott és atletizált, de termete miatt igen korán az amerikai futball felé fordult. Több egyetemtől is kapott megkeresést, ő pedig maradt államon belül és a Mississippi State-et választotta továbbtanulása helyéül. Itt első évében még alig kapott lehetőséget, de utána oszlopos tagja lett a Mike Leach vezette támadósornak, amelyre már a legtöbb scout is felkapta a figyelmét.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!