Connect with us

Szabadügynök

Irány a Super Bowl! – Chargers FA-értékelő

A kitekintőben azt írtam, hogy a szupersztár irányító már megvan, a támadósor tavaly is kiváló volt, most pedig gatyába kell rázni a védelmet (főleg a fal belsejét), és ha ez sikerül, akkor mindenki retteghet a Chargerstől. Jelentem, a feladat elvégeztetett, irány a Super Bowl! 

Az offense tavaly is top5-ös volt, így itt sok munka nem volt – persze mindig lehet több fegyvere az embernek, és a támadófal jobb oldalán jó lenne erősíteni, de a nagy pénzt a védelembe kellett ölni, ahová kellett egy komplett belső védőfal, egy pass rusher, egy cornerback és egy linebacker. Nem mondom, hogy mindent maradéktalanul sikerült megoldani egy csapásra, de a főbb gondokat igen, ráadásul nem is akármilyen játékosokkal.

Távozók, pénzfelszabadítás

Sok lejáró szerződésű játékosa volt a Chargersnek, 18-an is legalább a snapek 20 százalékán pályán voltak tavaly, habár legtöbbjükért azért nem volt kár, így többen is távoztak.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!