Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – David Ojabo

A világutazó az NFL küszöbén. Sokszor hangoztatott dolog, hogy a tehetség utat tör magának és nem kell már kisgyerek kortól valakit egy irányba terelni, hogy végül elérje a célját. David Ojabo a tökéletes példája ennek, hiszen tinédzser kora előtt nem ismerte az amerikai focit, most pedig ott tartunk, hogy ha nem lenne a friss sérülése, simán első körös, annak első felébe várt játékos lenne.

Hosszú utat járt be Ojabo, mire oda jutott, hogy az egyik top tehetsége legyen az idei draft classnak. Nigériában látta meg a napvilágot 2000 májusában. Hét éves koráig élt ott, majd a családja Skóciába költözött és azon a helyen is nőtt fel. Az ott töltött idő alatt, mint a legtöbb európai gyerek elsősorban a labdarúgással foglalkozott. Azonban 17 éves korában a család ismét költözött, ezúttal már Amerikába, New Jersey-be. Ojabo itt találkozott először az amerikai focival és kezdett el játszani az iskolai csapatban. Érdekesség, hogy ebben a középiskolában csapattársa és barátja volt Odafe Oweh, a Baltimore Ravens tavalyi első körös játékosa. A középiskolai évei után 4 csillagos tehetségként tartották számon, közel 25 iskola ajánlott neki lehetőséget, ő azonban a Michigan Wolverineshez írt alá.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!