Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Garrett Wilson

Robbanékonyság, egyensúlyérzék, sebesség. Ezekre épülnek napjaink támadósorai. Ha ezt megfejeled egy viszonylag jó útvonalfutással, akkor kapunk egy közel tökéletes elkapót. Azaz csak majdnem. Garrett Wilson megtestesíti a fentebb taglalt feltételeket, így nem véletlen, hogy sok mock draftban ő az első elkapó, aki csapatot talán magának.

Garrett Wilson az Ohio állambeli Columbus városában született, de fiatalkorát Texasban töltötte. Igazi sportszerető családban nőtt fel, édesanyja atletizált, édesapja pedig kosárlabdázott, de a fiatal Wilsonnak az amerikai futball tetszett meg igazán. Talán azért, mert már kisebb korában is vékonydongájú és alacsonyabb gyerek volt, ellenben a sebességével nem voltak gondok, így a középiskolában elég sok sikert aratott. Utolsó évére egyenesen odáig jutott, hogy a körzetében ő tartotta a legtöbb elkapás, a legtöbb elkapott yard és a legtöbb elkapott touchdown rekordját is.

Ennek megfelelően a legtöbb recruiting rangsorban ötcsillagos tehetségként könyvelték el és az öt legjobb elkapótehetség között olvashattuk a nevét. Nem meglepetés, hogy válogathatott az ajánlatok között, ő pedig szülővárosába tért vissza, hogy az Ohio State játékosa lehessen.

Itt fokozatosan épült be a kezdőbe, minden évben egyre jobb és jobb lett és annak ellenére, hogy az Ohio State elkapósora mindig is nagyon telített volt, soha nem esett vissza a depth charton. Az igazi berobbanás azonban az utolsó évére maradt, amikor is 70 elkapás és 1000 yard felé jutott 12 touchdown mellett.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!