Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Devonte Wyatt

Az idei védőfal class nem mondható se mélynek, se fejnehéznek. Így azon csapatoknak, akik erre a posztra képzeltek el erősítést, nagyon résen kell lenniük, mert az a pár tehetség, aki kezdő értékkel kecsegtet, gyorsan kiválasztásra kerülhet. Olyan szempontból is különleges a class eleje, hogy egy csapat, a Georgia két játékost is ad az elitnek. Közülük most nem arról lesz szó, aki egész évben megkapta magának a hype-ot, hanem Devonte Wyattről, aki csendes gyilkos szerepében tetszeleg.

Wyatt a Georgia állambéli Towers High School tanulójaként nevelkedett és termetéhez képest furcsa mód több sportban is tevékeny részt vállalt. Az amerikai futball mellett kosárlabdában, baseballban és birkózásban is tagja volt az iskolai keretnek. Testi adottságai lehetővé tették, hogy fizikális összecsapásokban sikeres legyen, ugyanakkor már akkor is meglehetősen atletikus volt ekkora fickóhoz mérten és ezért olyan sportokban is megfordult, ahol kevesen ilyen paraméterekkel.

A főiskolához közeledve három csillagos értékelést kapott, ennek ellenére több kérést is kapott az egyetemektől. Elsőnek a South Carolina felé kötelezte el magát, de aztán meggondolta magát és végül a Georgiához jelentkezett. Azonban nem kezdhette meg az évet itt, mert nagyon rossz tanulónak számított, nem teljesítette azokat a kritériumokat, amiket támasztottak felé, ezért kénytelen volt freshmanként a Hutchinson Community College-ban, Kansasben tanulni és utolérni magát, hogy csatlakozhasson az FBS küzdelmeihez. Végül ez sikerült is neki és második évében átkerült szülőhazája csapatához.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!