Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Sam Howell

Egy újabb alacsonyabb, de brutális karerővel bíró projekt irányító. Mennyire szeretnek a csapatok belemenni egy hosszú fejlesztésbe? Aki ugyanis Sam Howellt draftolja, az nem az első nap fog egy kezdő játékost kapni. Azonban vannak olyan adottságai, amik keveseknek az idei évben.

Howell a Charlotte-tól 30 kilométerre lévő Waynesville nevű kis városban látta meg a napvilágot. Már egészen fiatal korában elköteleződött a football mellett és mivel látszódott a tehetsége is, már középiskolásként is végig kezdő volt a Sun Valley High Schoolban. Az ott töltött időszaka alatt egyre másra nyerték a meccseket és voltak állandó résztvevői a környék rájátszás mezőnyének. Végzősként 4 csillagos tehetségként tartották számon és North Carolina második legmagasabban jegyzett játékosa volt. Bár már végzős éve előtt is kapott több ajánlatot országszerte, végül a helyi csapat, a Tar Heels programjához köteleződött el. Döntésében közrejátszott, hogy szeretett volna közel lenni beteg édesapjához. Érdekesség, hogy Howell egynegyed részt koreai, hiszen apai ágú nagyanyja Dél-Koreából származik.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!