Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Travon Walker

Mit kell néznie a játékosmegfigyelőknek és ezzel együtt a csapatoknak egy prospect esetén? Hogy most mire képes, vagy hogy mire lehet képes mondjuk két év múlva? A kérdés megválaszolásának nagyon jó alanya lehet Travon Walker, a Georgia rettegett védelmének oszlopos tagja, aki ugyan jelen pillanatban még nem olyan jó játékos, hogy top10-es picket érjen, azonban minden megvan benne ahhoz, hogy két év múlva domináns pass rusher legyen az NFL-ben. 

Walker Georgia államban, Atlantától nem messze nőtt fel, a gimiben a foci mellett kosárlabdázott is, de előbbivel keresték az egyetemek – akkor még elsősorban belső védőfalemberként –, ráadásul ötcsillagos tehetségként a legnagyobbak is. Ő végül maradt államon belül és a Georgia egyetemhez köteleződött el, ahol a Bulldogs rettegett védelmének oszlopos tagja lett. Nem feltétlen róla szólt a defense, de mára ott tartunk, hogy a csapatból szinte biztosan ő lesz az elsőként elkelő játékos a drafton, jelen pillanatban top4-es picknek várják és az 1/1 sincs kizárva esetében. Nézzük, mennyire jogos ez a hype.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!