Connect with us

Hír

A Panthers a draft előtt biztosan nem cserél Baker Mayfieldért

Továbbra is a Panthers irányítóhelyzete a legérdekesebb a ligában, hiszen egyedül náluk áll fenn az a helyzet, hogy nincs kezdő szintű irányítójuk, miközben a vezetőség alatt elég forró a talaj. A csapatnak mindössze egy pickje van a top130-ban, ez pedig az 1/6-os cetli, így vagy itt kell irányítót választani, vagy valami más úton kell QB-t szerezni. Egyre hangosabbak azok a hangok, miszerint az első körben nem akar irányítót húzni a csapat, hanem inkább egy tackle lenne a kiválasztott, így viszont cserélni kellene Baker Mayfieldért vagy Jimmy Garoppolóért.

Ian Rapoport információi szerint azonban a draft előtt biztosan nem várható ilyen csere, ha egyáltalán. Ez tehát azt jelenti, hogy a Panthers meg akarja nézni, hogyan alakul az első kör és csak utána akar dönteni. Az ideális forgatókönyv az lenne, hogy hátracserél a csapat és a kör közepén húz egy QB-t, és így lenne második napos választási joga – de egyáltalán nem biztos, hogy bárki fel akar mozogni a helyükre. Ha ez nem jön össze, akkor a várakozások szerint tackle-t húznak 1/6-ra és jövő évi picket beáldozva cserélhetnek Mayfieldért vagy Garoppolóért.

A Panthers mellett egyébként a Seahawks is hasonló hajóban evezhet, náluk sem megoldott a QB-helyzet és elképzelhető, hogy a draftról akarják ezt orvosolni, viszont ha ez nem sikerülne, akkor cserélhetnek a két említett veterán egyikéért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!