Connect with us

Hír

A Texansnál nem tudnak rendesen focizni, amíg nem lesznek jobbak CB poszton

A Texansnak elég sok lyuk van a rosterén, így nagyon nehéz jósolni, hogy milyen irányba indulnának a drafton, ahol ráadásul a 3. és a 13. választási jog is az övék. A főedző Lovie Smith ugyan nem árulta el minden titkát, hogy milyen posztokra fog húzni a csapat, egy pozíciót azonban kiemelt, amit fontosnak tart fejleszteni 2022-re.

“Tavaly a cornerback játékunk nem volt elég jó. Ilyen egyszerű. Akiket visszaigazoltunk, azokban hiszünk, beleillenek az elképzeléseinkbe valamilyen módon. De ezt a pozíciót tovább kell fejlesztenünk. Nem tudunk olyan focit játszani, amilyet szeretnénk, amíg nem leszünk jobbak cornerback poszton, ennyit mondhatok.”

– mondta a korábbi védőkoordinátor a SportsRadio 610-en adott interjújában.

A Texans visszaigazolta Desmond Kinget, illetve leigazolta Isaac Yiadomot és MJ Stewartot. Mellettük Jonnie Johnson, Tavierre Thomas, Tremon Smith és Jimmy Moreland van még a rosteren, és nem meglepő, hogy Lovie Smithnek nem tetszik, amit a keretben lát.

Így nem elképzelhetetlen tehát, hogy Ahmad “Sauce” Gardner lesz a csapat első választása 1/3-ra. Várhatóan 1/13-ra sem ő, sem Derek Stingley nem lesz már elérhető, esetleg Trent McDuffie-val lehet próbálkozni, akinek a kis felépítése és rövid karjai miatt elég változó a megítélése a ligában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!